Siti Aziz BERKATA-KATA

Hidup nie kalau pandai empunya badan corakkan..maka BAHAGIA menanti.. :) tapi kalau tersalah pilih pekerja untuk mencorakkan sehelai kain, maka HILANG kualiti. Orang kata kualiti i2 penting, jadilah macam SIRIM!! KUALITI itu penting, baru tenang hidup.. He3^^~ Mek Tie

Sabtu, 14 April 2012

[entri kosong]

Assalamualaikum..

Kaku semua organ-organ Mek Tie bila start buat entry sebab tak tau nak merapu ape! -_-"


Sekarang dah tinggal 2 bulan untuk Mek Tie habiskan tempoh 'mengaji' di tempat orang nie. Hehehehe. Dulu-dulu, Mek Tie daftar masuk kat sini pada 28 Jun 2009. InsyaALLAH akan habis pada 28 Jun 2012. Kenape mesti 28 Jun? Tarikh keramatkah? Oh! Pastinya tidak. 28 Jun tue kertas terakhir Mek Tie, habis kul 5pm lak tue.

Apekah perasaan Mek Tie bila dah nak habis belajar nie? Berdebar la weh! Menunggu SURAT PAKWE Mek Tie ABANG PTPTN mintak wang hantaran KAWIN sebanyak RM 21,000.00. Disebabkan oleh result Mek Tie bukan first class, bukan jugak biasiswa makanya KERJA dan BAYAR balik hutang orang!

Bila dah kedewasaan ini, banyak benda duk bercabang dalam otak! Walaupun masih keanak-anakan. Kih3. Sungguh dewasa. Buat yang penting dulu.

Orang selalu kata kita akan jadi lebih kuat bila kita disakiti. Mungkin. Dalam erti kata lain KEBAL!. Ape pun, yang menyakiti itu takkan belajar ape-ape tentang hebatnya perasaan disakiti. Ha3. Yang pasti, masa itu penyembuh sekiranya dipositifkan fikiran, diikhlaskan hati dan perasaan serta jiwa raga bakul besen dan lain-lain yang berkaitan.


Tak sangka, SENYUMAN i2 hidup kembali! Kembali menggeletek ususku. Ha3


Setelah berlalu masa genting di dalam hati, ketenangan keadaan baru adalah JAWAPAN UTAMA kepada masa genting sudah berlalu itu- Siti Aziz (2012).











Positifkan fikiran.
Sekian, terima kasih.

3 ulasan:

zubect berkata...

nak tnyer boleh, resutl first class tu mksd nyer ape? 4 flat ke?

Siti Aziz berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Siti Aziz berkata...

first class tue result antara 3.69 hingga 4.00.. :)