Siti Aziz BERKATA-KATA

Hidup nie kalau pandai empunya badan corakkan..maka BAHAGIA menanti.. :) tapi kalau tersalah pilih pekerja untuk mencorakkan sehelai kain, maka HILANG kualiti. Orang kata kualiti i2 penting, jadilah macam SIRIM!! KUALITI itu penting, baru tenang hidup.. He3^^~ Mek Tie

Rabu, 4 Januari 2012

My FLASH Shoutbox

Assalamualaikum..

Kenapa sayang merajuk?? Jangan la merajuk EN.NUFFNANG ku sayang.. Hi3..

Susah tak bila shoutbox dah tak berfungsi lagi? Bagi Mek Tie agak susah la sebab tak tau kawan blogger mana yang singgah. Mek Tie tak leh nak jejak. Oleh yang demikian, mai lah kita sama2 menggunakan kotak pesanan baru ini. Mungkin ia dah lama wujud tapi Mek Tie aje yang tak tahu dan sekarang Mek Tie dah tahu.

Hahahaha. Maka dengan itu, jom kita buat akaun dan lekatkan kotak pesanan ini di blog masing2.. Insyaallah. Ingat yer kawan2. Untuk tujuan yang baik2 sahaja. Hehehe. Tujuannya adalah untuk kita mudah berhubung dengan orang lain di dalam maya ini. Ewah!! Ayat!! 

Ini linknya. My FLASH Shoutbox. Selamat mencuba!! ^_^V

Meriah kan kan kan!! ^_^V

Bila dah buat akaun tue, pandai2 la adjust warna mengikut citarasa sendiri. Hehehehe. Mek Tie buta seni. Tak pandai nak cantik-cantikkan blog nie. Buat sekadar yang mampu. Hehehehehe





Kredit untuk Kak Nas sebab Mek Tie tengok My FLASH Shoutbox kat blognya!! Woooohaaa \o/




Selamat Mencuba!!!





Positifkan fikiran.
Sekian, terima kasih. 



1 ulasan:

m!3yr4h_LolLy berkata...

mieyrah guna cbox jep. senang sikit. hee