Siti Aziz BERKATA-KATA

Hidup nie kalau pandai empunya badan corakkan..maka BAHAGIA menanti.. :) tapi kalau tersalah pilih pekerja untuk mencorakkan sehelai kain, maka HILANG kualiti. Orang kata kualiti i2 penting, jadilah macam SIRIM!! KUALITI itu penting, baru tenang hidup.. He3^^~ Mek Tie

Khamis, 5 Januari 2012

Mana MOOD belajar?

Assalamualaikum..

Semua dah sedia maklum la kan, sekarang nie musim EXAM kat mana-mana institusi pengajian tinggi. Termasuk la budak huduh a.k.a Mek Tie nie. Exam start tahun lepas lagi. 31 Disember 2011, berlarutan sampai tahun nie. Hehehehe.

Kenape mood study macam haram je nak menerjah otak dan sanubariku ini. Mungkinkan pendengaran, penglihatan, hati dan perasaan (cewah!!) dah lama tak termotivasi. Tak de orang yang nak membebel berterusan. Bebelan amat penting. Mungkin cara berfikir tak sama, sebab tue la jadi macam nie. (berkias tahap dua). 

Semester sebelum nie, amnya semester 4 & 3 serta 2, memang kena bebel tahap kental. Hu3. Kadang-kadang ada yang berpendapat bebel nie menyakitkan telinga, menyakitkan perasaan. Tapi hakikatnya, disebabkan bebelan itu kita jadi sedar diri, belajar dan belajar. Sekarang, ape yang jadi? Masyaallah. Sia-sia gitu je masa. Kurang pengisian rohani nie.. http://www.emocutez.com

Hepokrit kan hidup nie. Sentiasa nak bergantung pada orang lain. Tak banyak. Tapi perlu juga bergantung pada kelebihan orang lain. 

Ape MOTIF Mek Tie nie?

Mek Tie tak semangat nak membaca. Entah la. Semua rasa sia-sia. Dah buat ape yang patut. Tapi semangat tue tak datang. Saja je kan. Hahahahahahahah. Semua nie akan jadi BAHANA untuk sem depan. Hu3. 






Tue je la setakat nie. Still jugak status entry kosong. Sorry.
Terima kasih baca entry kosong nie.






Positifkan fikiran.
Sekian, terima kasih.

1 ulasan:

m!3yr4h_LolLy berkata...

satu geng kita nie. hehehehe.