Siti Aziz BERKATA-KATA

Hidup nie kalau pandai empunya badan corakkan..maka BAHAGIA menanti.. :) tapi kalau tersalah pilih pekerja untuk mencorakkan sehelai kain, maka HILANG kualiti. Orang kata kualiti i2 penting, jadilah macam SIRIM!! KUALITI itu penting, baru tenang hidup.. He3^^~ Mek Tie

Khamis, 3 November 2011

[tanpa tajuk khas]

Assalamualaikum..


Hai semua. [tak tau sape yang baca]. Sekarang Mek Tie ada kat kg dah. Dari 27hb sampai 11hb nie insyaallah. Ape perasaan ambe......selama duk kat rumah..... Rasa best sangat-sangat la. Hi3. Perkara sampingan banyak. Tapi rasanya tak perlu dilayan. Kerna ianya hanyalah perkara sampingan.

Orang kat kampung semua sihat nampaknya. Kiri kanan belakang depan. Tak de masalah. Kawan-kawan nak kawin, Mek Tie tolong teruja untuk diorang. Giliran diri sendiri tak tau la bila. Kih3. Mendoakan agar orang keliling bahagia. Hi3. Tengok orang nak kawin nie, senyum meleret je. Ha3. [tapi tak semua senyum meleret] hahahahahaha.

Ape pun, semoga bahagia la. Undangan kembar sendiri pun belum tentu Mek Tie hadir mase majlis beliau. Memang bula 11 nie musim orang kawin. Hahahahahaha. [tibe-tibe muncul isu kawen]. Kawin la. Bukan benda salah. Benda baik. :) dan paling penting, Mek Tie bakal naik pangkat jadi Cik Long. Tua dah la aku. Hahahahahaha. Anak sedara sulong. Akan datang. Insyaallah.

Balik nie punya la bersemangat wat balik tugasan. Tapi satu pun tak jalan. Name dah cuti. Harus dicutikan sepenuh hati. Ewah.






Malas nak merapu dah. Hi3. Yang penting ada Ling-Ling. Ewah!! 




P/s: Jika kita nak buat benda baik, tak perlu risau tak perlu ragu. Buat je. Insyaallah DIA pasti akan tolong permudahkan urusan kita. Amin.





Selamat Pengantin Baru.................................semua. Hahahahahaha
Sekian, terima kasih.

2 ulasan:

Lea Isnawi berkata...

Ling Ling sapa tu??

ehem!

apik pehe berkata...

hahaha..cepat bgtau saper ling ling tu!!!hehee