Siti Aziz BERKATA-KATA

Hidup nie kalau pandai empunya badan corakkan..maka BAHAGIA menanti.. :) tapi kalau tersalah pilih pekerja untuk mencorakkan sehelai kain, maka HILANG kualiti. Orang kata kualiti i2 penting, jadilah macam SIRIM!! KUALITI itu penting, baru tenang hidup.. He3^^~ Mek Tie

Sabtu, 1 Oktober 2011

[tiada tajuk khas untuk entry merapu] Ha3

Assalamualaikum!! 

Sungguh lama rasenyer tak hupdate. Tak de idea nak tulis pasal ape sebenaqnya. Sekarang musim kepala pening dengan tugasan yang melambak-lambak dan Mek Tie pulak MALAS NAK BUAT!! Ha3. Tapi semangat nak buat dah datang dah. Sebab nak hantar lusa!! Wooooohaaaaaa!!! \o/ http://www.emocutez.com

Bersunggguh-sungguh nak selesaikan huraikan jurnal b.i neh. Mek Tie memang teror b.i. Dengan budak darjah 1, mereka lagi hebat. Ha3. Hancur-hancur. Usaha tangga bas kan. ^_^. 

Sekejap je kan Ramadhan & Syawal berlalu. Sekarang kita semua dah masuk bulan baru. OKTOBER. Lagi 2 bulan akan tamat tahun 2011. Sungguh pantas masa nie. Mek Tie pulak akan KAWIN!! [tak tahu tahun mana. 2020 agaknya. Ha3] Mek Tie doakan semua orang akan kawin dan bahagia dunia akhirat!! Amin. Aduhai, bila dah masuk era tua nie asyik cakap pasal kawin je. Ha3. Orang tua-tua kata, kalau kita asyik cakap nak sesuatu benda tua, insyaAllah takkan dapat. [faham tak maksud Mek Tie??] hahahahahaha. -Merapu dah. T_T





Tak sabarnyer nak balik rumah. Hehehehe. Tujuan? Mesti la nak jumpa family n dia. Perh!! Sabo je la yop!! Hehehehehehe. Kata la gajah rimau pun, seorang saya yang letih satu mase dahulu dah kembali ceria dengan cara 'kami'. Ha3. Tak da kaitan langsung. Hajat di hati nak fokuskan entry ini pasal tugasan sekolah Mek Tie nie. He3. Ye, betul. Mek Tie tak pernah serius. Ha3 http://www.emocutez.com




Time kasih sebab baca entry kosong Mek Tie. Biasalah. Kat sini hanyalah tempat untuk Mek Tie singgah, berkata-kata diwaktu 'ceria' dan juga diwaktu 'lelah' dan pergi untuk teruskan 'realiti' kehidupan seorang Mek Tie dengan 'hepokritnya'. Hahahahahahahahaha. Cukuplah kiasan untuk pagi yang bersemangat ini. 





Salam ceria!! http://www.emocutez.com
Sekian, terima kasih!! ^_^V

1 ulasan:

Mr iz berkata...

lama ah tat tak datang sini... rindu la pulak...he he he... dah lain la kat sini ingatkan sesat tadi...he he he... rupanya tidak masih mek ti yang sama...he he he