Siti Aziz BERKATA-KATA

Hidup nie kalau pandai empunya badan corakkan..maka BAHAGIA menanti.. :) tapi kalau tersalah pilih pekerja untuk mencorakkan sehelai kain, maka HILANG kualiti. Orang kata kualiti i2 penting, jadilah macam SIRIM!! KUALITI itu penting, baru tenang hidup.. He3^^~ Mek Tie

Sabtu, 10 September 2011

[tak tau nak boh tajuk ape]

Assalamualaikum.. T_______T


Selamat Hari Raya!! [SYAWAL kan sebulan ^_^V] 


Pagi tadi jam 4.35am sampai kat sini. T_T

Nak cerita sikit. [w/pun tak tau ada yang baca ke tidak, tak mengapa T_T]. Hari nie dah mula kelas pertama. Pukul 2pm tadi. Berkelanalah seorang aku untuk semester akhir. Sepatutnya sem 5 dah boleh rilex dari sebarang aktiviti pada hari Jumaat ngan Sabtu. Hi3.

Jumpa dengan kawan-kawan. Raya. Banyak cerita. Kena pindah asrama la dan macam-macam. Mek Tie rasa bersyukur kerna untuk 5 semester nie masih lagi sama keadaannya. Dpp, blok dan bilik yang sama. Tak perlu angkat barang-barang macam kawan-kawan yang lain.

Bila dah 3 kotak besar barang-barang berkembah dalam bilik, agak makan masa untuk kemaskan balik. Hmm. Agak terkilan bila terpandang barang-barang yang agak 'sentimental value' pada Mek Tie. Nak ku simpan kat planet mana semua yang ku kotakkan tadi. Nak ku pandang lagi, rasa ngilu. Hmm.. Biarkan. Ada semangat disitu. T_T

Cuti pun dah berubah. Xkisah la. Semangat tuk dapatkan result yang molek n baiki result yang sebelumnya sudah tertop-up. Alhamdulillah. ^_^V Tapi tak tau akan kekal sampai bila semangat yang ada nie. Insyaallah.

Nak tidoq awai. Esok kelas pepagi lagi. [tak da mood nak merapu, tapi tetap jugak nak hupdate]

Motif gambaq ini: Keadaan nyer masih ku kekalkan. Sebab, keadaan
spt ini y  membuatkan aku bersemangat. Woooohaaa \o/











Sekian, terima kasih.

2 ulasan:

cik_ungu berkata...

perhhhh..pink sumanya..

Siti Aziz berkata...

kah3...tengek je aku gangster, tapi hati pink...kih3...