Siti Aziz BERKATA-KATA

Hidup nie kalau pandai empunya badan corakkan..maka BAHAGIA menanti.. :) tapi kalau tersalah pilih pekerja untuk mencorakkan sehelai kain, maka HILANG kualiti. Orang kata kualiti i2 penting, jadilah macam SIRIM!! KUALITI itu penting, baru tenang hidup.. He3^^~ Mek Tie

Rabu, 7 September 2011

Penamat T_T

Assalamualaikum..

Cuti berbaki 2 hari. [Sila rasa gembira kepada mereka-mereka yang rasa selamat dengan berita ini]. Kah3!! Rasa sekejap aje masa berlalu. Awal-awal dulu duk membilang hari bila nak cuti sem. Sekarang membilang hari untuk mengadap tekanan semester 5. Sepatutnya semester 5 Mek Tie dah boleh rilex hari Sabtu. Hu3. Agak malang bila terpaksa berkelana untuk 1 semester lagi. Cover balik segala rilex-rilek mase semester 1.

Mek Tie pun dah start kemas barang-barang. Ingat dulu-dulu, kol 8.30pm naik bas.. Dua jam sebelum tue baru kemas barang-barang. Hu3. Sekarang berubah sikit, sebab dah terasa tekanan yang bakal mendatang. Bimbang otak kelu mcm yang lepas-lepas. Baik bersiap awal-awal. Hu3. Suka @ tak suka, Insyaallah setahun aje lagi. Kalau tak da aral. Amin.

Bila diingat yang lepas-lepas. Mek Tie rasa semangat belum tertop-up sebagai bekalan sepanjang belajar. Belum. Titik. Kenapa belum?? Sebab bebelan dah tak sama. Ape-ape je la kan. Hu3.

Bagi mereka-mereka yang bakal mengusung beg balik ke rumah no.2, selamat belajar dan selamat menitikkan cuti masing-masing. Hehehehehehe. Ape pun, buat yang terbaik okey. Ramai pulak junior sekolah yang dapat kat tempat Mek Tie. Muahaahahahaahha. Sedap panggil orang junior. Tapi memang betul la, saya senior!! Tahun akhir.!! Rasa syok je bunyi tahun akhir. Air mata berbaldi tumpah n berbuih mulut 'mereka' dok bebel kat Mek Tie tuk naikkan semangat belajar. Ha3. Base kita budok malas. Bace tunggu ore petuk!! Ha3.. Sabo je la..






Sekian saje kemerapuan kali ini.  T_T






Selamat Hari Raya!! Ampun Zahir & Batin..

2 ulasan:

apik pehe berkata...

hhehe..belom terlambat lagi untuk apik ucapkan salam aidilfitri..hehee

cik_ungu berkata...

ak heret bag lame dh t..nk heret balik plop dh...mu baru nk g..hahahaha