Siti Aziz BERKATA-KATA

Hidup nie kalau pandai empunya badan corakkan..maka BAHAGIA menanti.. :) tapi kalau tersalah pilih pekerja untuk mencorakkan sehelai kain, maka HILANG kualiti. Orang kata kualiti i2 penting, jadilah macam SIRIM!! KUALITI itu penting, baru tenang hidup.. He3^^~ Mek Tie

Isnin, 11 Julai 2011

K.L Gangster & Aaron Aziz

Assalamualaikum..

Hari nie Mek Tie layan movie nie. Kesimpulannya, aku tak tau nak kate ape. Best ke tak, no comment. Why?? Aku nak tengok sangat sebab Aaron Aziz n Zizan ada dalam cerita nie. Macam diorang nie ada daya penarik la. Memang ye pun.

Dalam cerita nie banyak aksi lawan2, tumbuk2, gaduh2. Tetap jugak suka kat Malek [Aaron Aziz]. Ha3. Zizan yang sangat lawak. Jatuh cinta aku dengan hidung Zizan yang comel itu. Hi3. Katakan YA pada Zizan. Tapi agak tak best bila watak Fadil [Zizan] mati kena tikam. Tak best. Tak best [sambil geleng2 kepala]. 

Nak bagi berapa bintang ek??? 3***/5*****. Cukup la tue. Tak suka Shark!!
-_-". Agak2 la. Bak kata Fadil "sial la!!!".. Ha3..

Sumber: Abg Google



Aaron Aziz nie memang sesuai untuk ape2 watak pun kan. Jadi Ustaz pun okey. Ha3. Dia la hero segala hero. Kuikuikui. Sape setuju dengan aku sila angkat kaki. Hi3. Cerita NORA ELENA belum ku habiskan. Kesian kat berokeban orang. Kalau guna unifi xpe la jugak. Soba jo la yop. 

Ombak Rindu The Movie guane cerita. Aaron jugak watak utamanya. Aaron dimana2 sahaja. Hi3. Semoga Allah permurahkan lagi rezeki keluarganya. Amin. Kalau dah lakonan baik, tentu orang follow. Peminat makin bertambah. Rekod pun bersih. Suka dia.





Sekian, Terima Kasih.








***Bukan benci tapi xmau bagi bala pada kamu. =.=

4 ulasan:

syErAh berkata...

hehe...
takde ksempatan nak tgok citer2 skang...x0

*name aaron aziz tgah naik kan skang ni?hero malaya....ngeee~

siti kektus berkata...

ye saya.*kata zizan* hehe :p

putra suki berkata...

yup. cite ni sngat best, sudah boleh nk masuk pasaran luar. huhu. kak, mcm mana kak buat bila klik komen trus keluar? x pyah loaading lg. hehe. :)

apik pehe berkata...

hehe..dah tengok jugak...sepatotnyer diorang kena buat zizan tu pandai gadoh walaupon takot ramai..hehehe