Siti Aziz BERKATA-KATA

Hidup nie kalau pandai empunya badan corakkan..maka BAHAGIA menanti.. :) tapi kalau tersalah pilih pekerja untuk mencorakkan sehelai kain, maka HILANG kualiti. Orang kata kualiti i2 penting, jadilah macam SIRIM!! KUALITI itu penting, baru tenang hidup.. He3^^~ Mek Tie

Rabu, 13 Julai 2011

Giveaway: "Saya suka online shopping"

Assalamualaikum..


Firstly, terima kasih kepada Cahaya Mama [CM] sebab tag Mek Tie masuk contest anjuran butikpinkku. Syarat2 kome boleh baca kat belog tuan rumah yang come lote [bak kate ore kelate]. Kena cerita serba sedikit kenape kite suke sangat  online shopping. Okey la. Mek Tie nie bukan nyer kaki shopping sebab xda pulus. Ha3. Tapi sepanjang hayat nie cuma dua barang je beli online. Telekung solat dari Nas  Boutique dan perfume dari kawan. Itu pun ada ayat "dibantu oleh" and bla bla bla. [=.=]. 

Walaupun xde kederat nak membeli, setakat cuci mate tue mampu la sangat. Sebab bila tengok2 barang2 online nie kebanyakannya susah nak cari kat pasar malam ke, pasar tani ke, pasaraya ke n etc la. Itu yang istimewanya. Macam barang2 nie yang dah dipilih khas oleh penjual. Makna kata, barang yang dijual sememangnya special pada mata penjual n berupaya memikat hati pembeli walaupun tidak dapat menyentuhnya. Mcm tue la lebih kurang. ^_^

Antara hadiah2nyer adalah seperti berikut:

Shawal n inner by Butik Pinkku

Kain pasang by Butik MyRania

Baby apparel & Cosmetics by LovelyOne Shop

Tudung Denim by Mazniza Othman's Shop

Lens dan Handbag by Bifa's Collection

 Lovely Clutch by Islamio Paradise

MAC Cosmetics by Styleholic Chick



Pin Comel by Kitty Shawl

Accessories by Midfashion Shop
                                                     Accessories by NURWIYAH COLLECTION

Mek Tie dah linkkan semua sponser hadiah contest nie. Rasanya tak de ape lagi dah kan. Kena tinggalkan link kat belog orang yang buat contest nie. n done. Kui3

Tiga orang yang bertuah kena tag oleh Mek Tie tuk join contest nie adelah 


Selamat bercontest semua. Ha3.

2 ulasan:

Nas berkata...

eh..eh...bukan dpt hadiah ke dr Nas Butik tu..Bile nak beli sendiri ni.. hee.. beli shawl pulak..meh meh..=p

Siti Aziz berkata...

alamak... tuan butik muncul...hahahahaahahhaha