Siti Aziz BERKATA-KATA

Hidup nie kalau pandai empunya badan corakkan..maka BAHAGIA menanti.. :) tapi kalau tersalah pilih pekerja untuk mencorakkan sehelai kain, maka HILANG kualiti. Orang kata kualiti i2 penting, jadilah macam SIRIM!! KUALITI itu penting, baru tenang hidup.. He3^^~ Mek Tie

Isnin, 9 Mei 2011

Buat HEADER sendiri ^_^V

Assallamualaikum

Eheh.. Bila duk godek2 belog orang tue Mek Tie terjumpa la satu belog nie.. Belog Cik Mimie cute. Ha3. Meriah sungguh belog tuan tanah. Duk bace2, mate pun tertangkap satu tutorial yang Cik Mimie buat. Mek Tie pun ape lagi, terus bukak PS n follow step2 y Cik Mimie ajokan. Hasil pertama buat header tranparent menjadi. Hi3. Alhamdulillah. 

Kat atas tue ler hasil nyer. Huduh2 je, sebab Mek Tie buta seni. Main ikut jari je. Eheh. Ape pun, sesiape y membace nie free boleh la cuba. Poi aje kat belog Cik Mimie. Klik sini. Ha3.. Lepas exam nie nak mengedit gila2, wlaupun memang da tau semua hasilnyer nanti tak berseni pun. Ha3..

Tapi, kejelesan masih berganda bila baca entry En.Ayie pasai dia punya header y sempoi tue. Xguna PS pun. Guna PAINT, PP n M.O.P.M je. Kreatif tol. Kuikuikui. Aku da bajet, musti kombang hidong kalau Pak Cik Ayie [cheq tak tau umoq dia berapa abad ^_^V] bace. Ha3. 

Aku budak2 lagi. Banyak lagi keno blajo. Ha3. Junior xleh lawan senior. Muahahahahaha. ^_^V . Latar belakang tukar jadi PUTEH sobab warna lain buat lambat nak loading masok ke sini. Tau dari mane?? Dari belog tutorial mane entah. Aku tak ambik linknyer. Kui3. ^_^V




Sekian. Time kasih.

3 ulasan:

Ayie berkata...

Uhh.. sempat ngutuk.. cis.. hahahahaa

Siti Aziz berkata...

hahahaha...mintak mak ngah ler ^_^V

Siti Aziz berkata...

hahahaha...mintak mak ngah ler ^_^V