Siti Aziz BERKATA-KATA

Hidup nie kalau pandai empunya badan corakkan..maka BAHAGIA menanti.. :) tapi kalau tersalah pilih pekerja untuk mencorakkan sehelai kain, maka HILANG kualiti. Orang kata kualiti i2 penting, jadilah macam SIRIM!! KUALITI itu penting, baru tenang hidup.. He3^^~ Mek Tie

Isnin, 2 Mei 2011

Berapa xpenting, DIMANA i2 sgt penting -__-

Assalamualaikum..

ANDA PELAWAT SAYA?? Xkisah no berape, tapi ANDA DARI MANA?? i2 penting la.. Sebab saya suka tengok orang y singgah kat tanah saya dari mana.. Hu3.. Saya suka..

ANDA DARI MANA?? Sila jawab ^_^V

klik untuk TEMBAMkan ^^

Yang dalam kotak KUNENG tue, sepastinya TUAN TANAH.. Ha3.. Hari2 mesti bajak tanah sendiri.. Dalam sehari lebih dari sekali.. Ha3..


Yang dalam kotak HIJOU tue y saya selalu perhatikan. Tak de ape pun, sesaje je.. Ha3.. Tak pernah ada y serasi. Kuikuikuikui... Ooooo mak minah sayang.. Hi3..

Sekian utk kali nie.



ANDA DATANG DARI MANA?? hi3 ^_^V


Okey.. kpd tuan tanah y rasa nak letak alat pengesan  pelawat nie [bm habis!!] ha3 boleh daftar kat SINI. Lepas tue ikut arahan y dah disediakan.



klik utk TEMBAMkan!! ^_^V
klik SINI utk daftar!!

Okey, bila dah siap daftar tue klik kat simbol


y dalam kotak tue..

HASILNYER



Tada!! Hehehehe.. Kat ruang dalam kotak kuning tue la kitaboleh tengok mcm2.. klik je.. Kalau nak tengok dari mana klik kat RECENT VISITOR ACTIVITY..

Sorry la ye.. Disebabkan Mek Tie bakal jadi LAWYER BURUK makanya terserlahlah ketidakpandaian dalam mengolah ayat n bagi penerangan. Yang ayat berbelit2 mcm ULAQ SAWA KENA PALU tue harap2 pembaca dapat paham ler ape y ct nak sampaikan.. memang tak da bakat nak buat tutorial.. hi3..


Boleh rujuk belog Bro Nescafe Ais kalau nak tahu lebih lanjut klik CARA KESAN IP ADDRESS VISITOR BLOG




Tata ^_^V

4 ulasan:

zalizalu berkata...

camne nak check ni?

Siti Aziz berkata...

hahahahaha... ct guna STAT COUNTER.. HIHIHII

zalizalu berkata...

kat mana stat counter tuh?

Siti Aziz berkata...

klik je mcm y ct tulis tue... ^_^V