Siti Aziz BERKATA-KATA

Hidup nie kalau pandai empunya badan corakkan..maka BAHAGIA menanti.. :) tapi kalau tersalah pilih pekerja untuk mencorakkan sehelai kain, maka HILANG kualiti. Orang kata kualiti i2 penting, jadilah macam SIRIM!! KUALITI itu penting, baru tenang hidup.. He3^^~ Mek Tie

Rabu, 13 April 2011

Stress!!

Dengan semangat bangun kol 5am!! [ayaq tea o + biskut jacob!!] erk!! Dah subuh, mandi, solat..
Mengadap MY DARLING SILVER SWEET..
Bersedia untuk BERPERANG!!
KOL 8 AM!!
dup!! dap!!! dup!! dap!!
tik!! tik!! tik!! 7:59am-----> 8am.. klik ADD SUBJECT dengan cunnyer!!
0,1,2,3,4,5,6,7,8,9 saat kemudian....
THIS WEBPAGE IS NOT AVAILABLE!!

Ergh!! try lagi, sebab dia kata jangan gelabah.. Dia kata dia sendiri dulu2 pun mcm tue.. "awak tue dah nak masuk sem 5, gelabah tak sudah2.."...dah nak habis pun aku.. hu3.. kalau la sabar untuk masa setahun lagi..tapi manusia nie mana reti sabar kalau ruang dan peluang ada depan mata.. [hmmm].. manusia2 cam gini manusia y akan untung.. amin.. ha3..[ siapa dia??]---> [entah]..watak dalam novel J.K!! ha3.. Ek?? Entah..
-_-"

Stress!! try lagi.. Semangat berkobar tadi dah mula menurun.. dulu time cam gini dia bagi semangat sebab aku memang makhluk lemah semangat time add drop.. sekarang tak lagi dah.. dia bagi semangat kat orang lain pulak la.. hahahaha.. tp...[hahahahaha] --->hidong tak mancung, pipi tersorong-sorang [masih lagi kau ek] hahahahaha...[xda orang kesah]

Sekarang jam 8:37am.. Satu subjek pun aku xdapat add lagi.. [ku seru semangat dariMU, aku makin menggigil geram] ha3.. SILA DENGAQ LAGU RAIHAN SEKARANG!! ha3..Sabar la.. sabar la.. sabar la..




hu3... kesian2... -_-"

Aduhai nasib siti y malang,
 sudah la jatuh derian pulop y menimpa.. 
untung nasib jangan d bilang,
 tentu ade rahmat d sebaliknyer.
[ayat nak sedapkan hati, walhal dah tahu ape y bakal jadi!! hahahahaha]

6 ulasan:

nukilanaffiza... berkata...

hmmm....kalau nak difikirkan....kalau tenet down..memang menyakitkan hati...

pernah ada sekali tu nak bayar online urgent case...sistem down...nak jerit malu plak...uhuhuhu

salama perkenalan...

Siti Aziz berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
fendy berkata...

pasti ada hikmahnya.cuba lagi ok. :)

Siti Aziz berkata...

hahahahaha...dah siap dah...alhamdulillah... =)

Prince Halilintar berkata...

mmg terbakar gak perasaan klu tenet ni problem..prince pkai broadband lak tu..menguji kesabaran betul kan..hehe

Siti Aziz berkata...

hahahahaha...mesti lambat masa prince nak loading belog ct.. hahahahaha... kalu kat umah mmg ct pun pakai berokeban.. hahahaha...