Siti Aziz BERKATA-KATA

Hidup nie kalau pandai empunya badan corakkan..maka BAHAGIA menanti.. :) tapi kalau tersalah pilih pekerja untuk mencorakkan sehelai kain, maka HILANG kualiti. Orang kata kualiti i2 penting, jadilah macam SIRIM!! KUALITI itu penting, baru tenang hidup.. He3^^~ Mek Tie

Isnin, 4 April 2011

semakin ''HAMPIR'' semakin ''MENGHIMPIT''..

Assalamualaikum..

Hari ni 04/04/11 jam 7am.. Sebelum ke kelas eko kol 8am.. kuikuikui ^_^V..

Cepat sungguh masa berlalu.. Sesaat, seminit, sejam, sehari, sebulan 2 minggu 6 hari & dua bulan tiga bulan empat bulan serta setahun dua tahun dan mati.. masa semakin pendek ku rasakan.. Dalam masa yang berdetik nie [tik!! tok!! tik!! tok!!] ape yang aku buat?? Hmmm...

Masih lagi tak sedar dri w/pun petanda semakin jelas.. Masih jugak berpoya2 w/pun dah merasai SAAT itu makin hampir.. Masih juga berdegil w/pun dah tahu sememangnya SAAT itu pasti akan datang.. Hmmm... Satu kebetulan yang indah kata orang.. Satu kebetulan yang tersurat bagi yang bahagia [amin].. Membilang hari untuk meraikan detik yang indah & teramat jarang orang dapat.. -_-" YA BENAR.. [penuh dengan tanda tanya?? ]..

Entah lah.. Setelah tertitik.. Harap mati terus perasaan  i2.. Insyaallah.. sbb ia tak beri kebaikan pada masa akan datang [pandangan aku pada masa sekarang--> tentang ape?? = ENTAH (walhal hati tahu nggggeeee~)  sepastinya ENTAH]..

KESIAN sungguh.. Orang tue dah banyak pesan.. PERIBAHASA tue banyak sangat.. Tapi terhantuk jugak.. Hu3... Sekarang dah april.. lagi dua bulan nak balik KAMPUNG.. Perasaan?? Sangat tak BEST sebab cuti terlalu lama.. Sangat TAK BEST.. ikhlas.. Kalau cuti mcm dulu kan best.. Sekejap ke.. Tapi dulu nak sangat cuti lama.. Sekarang dah dapat tak nak pulak.. [dulu lain, sekarang lain] ha3.. Mangkuk plastik betui la..

Tak best sebab lewat habis belajo.. Hu3.. Dah umo 22 tahun nie appe yang mampu aku buat?? Tak mampu buat ape2.. Kerja pom tak pernah.. Kuikuikui.. Balik kg nanti cari kerja jaga ITIK KAMBING.. ha3..

Lagi sebulan setengah nak exam.. Takut nyer la.. Sem nie tak mcm sem2 lepas dah.. Hu3.. Bimbang gila.. Otak siput sedut.. Hu3.. LUCU sungguh rasa.. Lucu sampai tak terkata.. LUCU sampai keluar air mata darah... Betapa lucunyer keadaan nie.. Ha3...







Merapu merapu merapu.. Nak g kelas dah... Hu3..








Jangan ditegakkan benang basah,
Berdiri tak tegak jatuh kembali,
Usah dikenang pada yang sudah,
Sememangnya ia takkan kembali..






Ciri2 perempuan idaman lelaki: Kuat agama, periang, senyum manis [tertawan, menawan, rupawan], pandai ambik hati  dia [lelaki], hormat orang tua, pandai masak dan lain2 ^_^

Ciri2 lelaki idaman perempuan: Kuat agama [boleh jadi imam, jemaah sesame ^_^, baca al-quran tuk isteri time isteri mengandung (sweet nyer), pandai buat tomyam, ada kerja, baik, comel dan lain2 ^_^V




Rujukan: OTAK AKU SENDIRI!! Ha3..

4 ulasan:

fendy berkata...

pandai buat tomyam?
ni mesti suka makan tomyam kan,hehe :p

Siti Aziz berkata...

huahaha,,,xla suke sangat [cover malu] sbb isteri tak reti masak...ha3

apik pehe berkata...

hahhaa..boleh lg dia merapu sebelum p kelas..

Siti Aziz berkata...

kuikuikui... ^_^V awal en.apik pehe singgah...time kasih...ha3...