Siti Aziz BERKATA-KATA

Hidup nie kalau pandai empunya badan corakkan..maka BAHAGIA menanti.. :) tapi kalau tersalah pilih pekerja untuk mencorakkan sehelai kain, maka HILANG kualiti. Orang kata kualiti i2 penting, jadilah macam SIRIM!! KUALITI itu penting, baru tenang hidup.. He3^^~ Mek Tie

Rabu, 20 April 2011

saye jamin yang saya CUMA GILA SIKIT SAJE -_-"

Assalamualaikum.. 

Bila masuk kandang kambing, terus tengok menda nie.. Kenape?? sebab saye nak tengok.. Ade ape pade benda nie??? Tak de ape2 bagi orang yang tak de pape, tapi akan ade ape2 jika orang tue ade pape..

Yang paling penting " saye jamin yang saye CUMA GILA SIKIT SAJE" T___________T..


Saye tak kisah ade ke tak ade, tapi kebarangkalian ada tue 50%.. Jadi saye harap ade.. W/pun tak sepenuhnye berharap. 







Kesian kat DARLING saye, hari nie tak rehat lagi.. sabaq ek.. 25hb nie darling rehat puas2.. Tauke janji.. Insyaallah..

4 ulasan:

.m y z. berkata...

wah kat mana boleh cek mende alah ni?

Siti Aziz berkata...

m.y.z- kat LIVE TRAFFIC FEED pastu klik kat real time view.. kalau kat blog ct sebelah kiri bawah sekali.. kuikuikui

Ayie berkata...

Sikit je..?? Uhh.. ingatkan banyak.. ^^

Siti Aziz berkata...

en. ayie banyak ke??? musti banyak nie.. hahahahaha