Siti Aziz BERKATA-KATA

Hidup nie kalau pandai empunya badan corakkan..maka BAHAGIA menanti.. :) tapi kalau tersalah pilih pekerja untuk mencorakkan sehelai kain, maka HILANG kualiti. Orang kata kualiti i2 penting, jadilah macam SIRIM!! KUALITI itu penting, baru tenang hidup.. He3^^~ Mek Tie

Ahad, 10 April 2011

Kenape cuti lame sangat!!

Assalamualaikum..

Kenape cuti lame sangat!! tak suka la.. Hu3... Semalam dah ku google carik2 kerja.. Hu3.. guna cara ini memang ku rasakan tak de impak positif.. [siap masukkan IMPAK!!]..Aduhai.. Nak kerja.. Kenape cuti nie lame sangat.. Tekanan tengok kelendar cuti teramat lama.. Menyakitkan jiwa.. Aku nak habiskan ngaji cepat2.. Hu3..  Hmmm... Rabu nie add drop subjek untuk semester depan.. Bila dikira balik.. memang ngam ngam subjek yang berbaki..


Jun, julai, Ogos September!! Hmm.. Cuti 10 hari je boleh tak?? Nanti aku lupa nak edit tugasan mcm mana, lupa cara nak telaah jurnal, lupa cara nak buat laporan, lupa mcm mana nak buat slide, lupa mcm mana nak naik turun bas.. gara2 cuti lama.. Hu3.. Nanti bila dah balik rumah hmmm..

[AKU RASA KEADAAN YANG LUCU MAKIN MENGHAMPIRI AKU!!]

Doakan smoga urusan aku ok semuanya.. harap xda muncul sebarang masalah berat lagi lepas nie.. Hmm.. Lemah semangat la..








kesimpulannya: xsuka cuti lama.. Yang makin sihat jadi makin sakit. sekian..

9 ulasan:

neslO_ais berkata...

ey chill2..mmg lame sgt cuti tu an..tapi sure ade mende yg best nanti..u don noe yet :D

fendy berkata...

best lah cuti lama.
lebih kurang 4-5 bulan cuti taw.
syok!

Cik Senja berkata...

sama2 mghabiskn beras kt umah.......

Siti Aziz berkata...

best ke cuti lame??? tak best... huhuhu,,, habiskan beras mak n menggemokkan badan yang tak sedia gemok... hu.....

Siti Aziz berkata...

neslo-ais----balik kampung nak jual neslo ais la..hi3...kerja jugak kan3... ^_^

Siti Aziz berkata...

fendy---xbest xbest...tp akan jadi best kalau dah dapat pak time job..kuikuikui...nie tak dapat lagi...tue yang jadi xbest....hi3

shezwan berkata...

seronok lah cuti lama2.. hehe..XD

IFA Athirah berkata...

haha.stiap bulan ade emoticon brbeza.lawak plak tgk http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

Siti Aziz berkata...

hahahaha...kite tunggu dan lihat dik...thanks singgah sini yer,,,,=)