Siti Aziz BERKATA-KATA

Hidup nie kalau pandai empunya badan corakkan..maka BAHAGIA menanti.. :) tapi kalau tersalah pilih pekerja untuk mencorakkan sehelai kain, maka HILANG kualiti. Orang kata kualiti i2 penting, jadilah macam SIRIM!! KUALITI itu penting, baru tenang hidup.. He3^^~ Mek Tie

Isnin, 18 April 2011

JOM JOIN GIVE AWAY AIMI!


ASSALAMUALAIKUM!!

Pertama sekali TIME KASIH kat Cik = d = sebab tag Tauke Kambing masuk JOM JOIN GIVE AWAY AIMI! wooooohaaaa \o/.. Sebenaqnya, nie kali pertama jugek Tauke Kambing join.. Tengok syarat2 yang tuan rumah buat, xsusah dan Cik boleh paham jadi cik join.. hehehehehe.. ^_^V.. 


  1. letak tajuk entry: Jom Join Give Away Aimi! (SELESAI)
  2. Letak banner diatas entry (SELESAI)
  3. Letak kat side bar jugak (DAH TARUK ^_^)
  4. Follow blog saya sebab senang korang nak tengok update, tapi taknak follow tak kesah. (DA POLOW TUAN TANAH ^_^) no 164!! \o/..
  5. Tag kepada dua orang rakan yang ade blog..                                                                                       
          nie Tauke pilih A) Ame Alms B) Adik Miza

     6. Last one: Letak link url entry korang dekat komen saya okey, jangan letak kat SB. (SELESAI)

TARIKH AKHIR: 30 APRIL 2011

Harapnyer Tauke dah memenuhi syarat yang penganjur bagi.. Hi3

8 ulasan:

Cik Senja berkata...

gapo dio namo ni tie....ayooo....

a m e berkata...

tauke kambing , ame dah join dah . :))

Siti Aziz berkata...

hahaha

cik pontianak senja- cah, nie aktiviti bloger..join contes..kalau bertuah dapat adiah.. hehehehe

Siti Aziz berkata...

ame- time kasih daun keladi dik!! hahahahaha

A N E F F berkata...

http://marhfixz.blogspot.com/2011/04/jom-join-give-away-aimi.html

aimi shahida berkata...

tq join ^^
lawa header , comel comel :)

ehh ANEFF nak join ke? masok sini

http://ashimia2611.blogspot.com/2011/04/jom-join-give-away-aimi.html

Siti Aziz berkata...

alamak.. ct rasa aniff dah salah tempat nie..

Siti Aziz berkata...

cik aimi- time kasih.. adik sorang tue, dah salah tempat.. hi3...