Siti Aziz BERKATA-KATA

Hidup nie kalau pandai empunya badan corakkan..maka BAHAGIA menanti.. :) tapi kalau tersalah pilih pekerja untuk mencorakkan sehelai kain, maka HILANG kualiti. Orang kata kualiti i2 penting, jadilah macam SIRIM!! KUALITI itu penting, baru tenang hidup.. He3^^~ Mek Tie

Sabtu, 30 April 2011

CONTEST BLOG SAYA SMART

Assalamualaikum..

Terperasan bila masuk kat belog En Ayie n Mektie ternampak nama Siti.. Gatal2 klik n jang!! Siti Aziz kena tag.. Kali kedua untuk petang nie.. Mek Tie memang free .. Ha3.. CONTEST BLOG SAYA SMART.. klu nak diikutkan blog Mek Tie memang tak layak sebab tak semat pun.. Xnampak ape y istimewa n comel2 pun kat tanah mek tie nie.. Ha3..


syarat2 dia boleh tengok kat SINI


Kita bercakap pasai KALAU


KALAU la belog mektie nie bertuah.. Hadiah tue INSYAALLAH mek tie akan buat sesuatu.. Ha3.. Okey.. Selamat join contest anjuran tuan rumah yang kiut miut nie yer!! ^_^V

[dah kompem kalah, hahahahahahahaha]



Mereka 4 orang y mek tie tag adalah  ADIK SALLY, ADIK MIMIE, CIK FARHANA, & CIK FATIN..


lepas tue tinggal link kat belog tuan penganjur contest nie kat sini




Time kasih ^_^V

10 ulasan:

Ayie berkata...

wow.. lajunya buat entry.. haha

Siti Aziz berkata...

kang orang dah kata... minggu nie tuan rumah free... [ nampak sangat acap kali masuk belog diatas..] ha3...

xcyber berkata...

Gudlluck ya!!

Siti Aziz berkata...

hahahaha...thanks...

haziq mimie berkata...

tq tag actually kite da lme msukk laa hee :)

Siti Aziz berkata...

hahahaha....kalau da lama masuk kira baguuuuuusssssss la....hahahahahaha....blog kak ct tak layak nak masuk kontes nie pun dik..hahahahaha

Dea berkata...

goodluck!!.. hehe

Siti Aziz berkata...

hahahahaha...dah kalah dari awal da... hahaahhahahaha

pinqy taraturuu berkata...

kite da join contest nie~
thanx sesangat tagged kite*wink wink :)

Siti Aziz berkata...

hahahaha....kamu semua dah mendahului... hahahahahaha