Siti Aziz BERKATA-KATA

Hidup nie kalau pandai empunya badan corakkan..maka BAHAGIA menanti.. :) tapi kalau tersalah pilih pekerja untuk mencorakkan sehelai kain, maka HILANG kualiti. Orang kata kualiti i2 penting, jadilah macam SIRIM!! KUALITI itu penting, baru tenang hidup.. He3^^~ Mek Tie

Khamis, 13 Januari 2011

Nasib Si Puteri Tutu

Ape nak kata, dah jelas di MATA..
-
-
-
-
-
Ape nak kata, dah jelas di PERGERAKANNYA
-
-
-
-
-
-
Ape nak kata, dah jelas PERLAKUANNYA,
-
-
-
-
-
-
-
Akhirkan kisah SANG TUTU dengan pengakhiran yang baik.. Akhirkan KASIH SANG TUTU dengan seseorang yang JELAS kedudukannya.. Akhirkan CERITA SANG TUTU dengan senyuman.. Akhirkan kisah SANG TUTU dengan kebahagiaan & keredhaanNYA..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ya Rabbi, apabila selangkah SANG TUTU melangkah pergi.. Rahmatilah setiap langkahnya.. Jangan Engkau biarkan SANG TUTU berpaling memandang kesedihan, kesepian, kekecewaan..
-
-
-
-
-
-
-
-
Ya Rabbi, jangan Engkau biarkan SANG TUTU menunggu tibanya malam kerna MALAM yang menjelma hanyalah mendatangkan rasa keseorangan baginya.. Engkau datangkanlah siang dan singkatkan malamMU kepada SANG TUTU.. SiangMu dengan cahya mentari membuatkan SANG TUTU melupakan apa yang terjadi dan malamMU ENGKAU lenakanlah SANG TUTU dengan selenanya..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Sinarilah cahaya kegembiraan dalam kehidupan SANG TUTU, jangan Engkau biarkan SANG TUTU bersendirian.. Jangan Engkau biarkan SANG TUTU termenung, jangan biarkan fikiran SANG TUTU berada diawangan, jangan biarkan SANG TUTU berada dalam kemurungan, jangan biarkan SANG TUTU berada dalam keadaan yang tidak tenang..
-
-
-
-
-
-
Amin.. 40x..
-
-
-
-
-
-
-
Cakar ayam--> "Sekali SANG TUTU melangkah, jangan biarkan langkah i2 terhenti lagi"
----
----
----

Tiada ulasan: