Siti Aziz BERKATA-KATA

Hidup nie kalau pandai empunya badan corakkan..maka BAHAGIA menanti.. :) tapi kalau tersalah pilih pekerja untuk mencorakkan sehelai kain, maka HILANG kualiti. Orang kata kualiti i2 penting, jadilah macam SIRIM!! KUALITI itu penting, baru tenang hidup.. He3^^~ Mek Tie

Jumaat, 6 Ogos 2010

Online memanjang..

Hu2..Musti ada yang terdetik..Budak CT nie online sokmo..Asal aku online je die mesti ade.. Waaa...Nak buat guane weh.. Da la kena berebut tuk dapat line..Kalu dop aku kena tunggu kol 2,3,4 pagi baru boleh online dengan aman.. Makenyer dengan itu.. Jangan pelik la kalau termanpak aku tiap mase lam fb ke ym ke..Mmg aku sentiasa buka..Time aku g turun mall cari makan pun aku buka.. Time aku g perjumpaan kumpulan pun aku buka.. Time aku duk buat kija pun aku buka..

Tapi kan rase segan jugak kat sesetengah orang tue..Macam la aku nie tak da kerja lain.. Hmm..Nak buat guane kan..Sekarang nie rase senang ler bila dapat online kat bilik je.. Hu3..Kalau dulu terpaksa turun dari tingkat 4 g bilik rehat.. Seksa.. Jadi nyer..Ades..Ape motif aku nie..

Aku segan!!

Sbb sentiase online..

Segan..

(Aku tak paham!!)

Siti Pas Aziz sudah goms!!

Ape2 je la..Kesimpulannya,harap xda yang pelik kenape aku online tiap mase..Hu3,,Ape yang tak kena dengan aku kali nie.. Entah la.. Aku sendiri jadi borink..Waaa...Tak da manfaat sungguh..K,bye..

4 ulasan:

pena muda berkata...

on line je la....dia 2 pun on line jgk,teknologi utk diguna yang penting jgn melampau je cik siti..

SiTi AzIz berkata...

ape maksud melampau tue?? adakah cik siti dalam kategori melampau??

pena siswi berkata...

biasa2 je kot...

SiTi AzIz berkata...

okey..pena siswi nie saim cik tie ka?? mcm kenai..