Siti Aziz BERKATA-KATA

Hidup nie kalau pandai empunya badan corakkan..maka BAHAGIA menanti.. :) tapi kalau tersalah pilih pekerja untuk mencorakkan sehelai kain, maka HILANG kualiti. Orang kata kualiti i2 penting, jadilah macam SIRIM!! KUALITI itu penting, baru tenang hidup.. He3^^~ Mek Tie

Rabu, 11 Ogos 2010

G.E.D.I.K -_-"

Assalamualaikum..

Waaaa... GEDIK giler2 gambar PASIHAH kat atas tue.. Kih3.. Saja letak.. Jeles tengok blog orang lain come2 je gambo..Sebelum aku jumpak gambo yang sesuai, aku letak dulu gambo aku & abang, abang, abang serta akak & akak kat PULAU PERHENTIAN ari tue.. Gambar kat atas tue ada 5 orang.. Jurukamera yang tak aku tauliahkan, aku serta 3 orang kat belakang aku tue.. Waaa... Abang yang sorang lagi g ambik bot ase nyer.. Entah.. Kih3..

Kalau Si Penasihat dop ajak & paksa aku g ari tue, pah ke aku kawin aku xkan jejak pulau tue..Kah3..(Ngop, Kalau kawin tue mmg kompem aku pau laki aku g sane..) Amin..(kalau ada yang nak)..Time kasih bebanyok ler..Hari tue hari last aku duk kampung.. Malam tue aku kena naik bas da..Balik kat penjara Sintok..Hu3.. Tp berbaloi2 la kan..Hu3..

Menggedik kat kawasan aku xpe kan3.. Kih3.. Aku tue mmg la jauh dari perkataan COME.. Masih sedar diri.. Hi3..Klu POK LOH kelih gambo nie tentu die bangkit lagi isu GI
GI aku besar.. Jahat punya pok loh.. Kalau kenan ke aku baik oyak.. Jangan berselindung.. Kih3.. Sesedap die jew kutuk aku.. (padahal aku pun same)..Ha3..

Sangat suka pemandangan kat pulau tue.. Saat bermula 1001 kisah..=[

Papai ^_^ v

2 ulasan:

Nas berkata...

wah!!seribu satu kisah!!nak tau!nak tau! sangat suke gambar atas tu! tapi agak mengantoikan pulak =p

SiTi AzIz berkata...

ha3..ct baru perasan dalam dalam dambar tue ada "ramai orang"..bila dah perasan tue, letak kat blog..lawa pemandangan dia..ha3..=)