Siti Aziz BERKATA-KATA

Hidup nie kalau pandai empunya badan corakkan..maka BAHAGIA menanti.. :) tapi kalau tersalah pilih pekerja untuk mencorakkan sehelai kain, maka HILANG kualiti. Orang kata kualiti i2 penting, jadilah macam SIRIM!! KUALITI itu penting, baru tenang hidup.. He3^^~ Mek Tie

Khamis, 8 Julai 2010

LaTa BeLaTaN \o/

Assalamualaikum...

Ha3...Akhir nyer, terjejak jugak kaki ku kat lata belatan.. Tak jauh mana pun dari umah aku...dalam 15km.. Ye ke?? Ye la kut... Ha3... Aku g hari selasa dengan kawan2 f6 dulu... Kih3... Penasihat pun balik pada hari yang sama... Ceee, jauh jew bunyi nyer... Dia g mana?? G tepi Malaysia je... Jangan "gege".... Kuang3....

Sampai kat belatan, lebih kurang jam 4setengah petang dah.. Tak da orang mana...Nie yang bes nyer..Kami naik kat tempat tinggi.. Kat kawasan berbatu2 sikit, terlindung dari pandangan om laki terutamanyer... (-_-)"

6 Julai nie hari lahir kawan/teman sepermainan aku jak dari kecik2 lagi.. Die ada, yang berbaju kurung dikalangan kami2 semua.. Ha3... Sunguh ayu persis nama tuan tubuh NOR AYUNI... Ayu la kan3... Ape pun, time kasih kat sain2 aku sebab ngajak aku join diorang punya majlis... Ha3..Dak2 laki tak join pun okey!!! Best cam gini.. Xdak dak laki... Tepat skali...



KESIMPULANNYA: Lata Belatan yang BEST w/pun pada tahap biasa2 aje..

Cakar ayam--> Kih3, xtemu dengan ORIX!!!
Cakar ayam lagi--> Tain2..
Lagi2 cakar ayam--> G LAR MANDI-MANDA KT LATA BELATAN (kecoH & kepoH la minaH nie!!)

Tiada ulasan: