Siti Aziz BERKATA-KATA

Hidup nie kalau pandai empunya badan corakkan..maka BAHAGIA menanti.. :) tapi kalau tersalah pilih pekerja untuk mencorakkan sehelai kain, maka HILANG kualiti. Orang kata kualiti i2 penting, jadilah macam SIRIM!! KUALITI itu penting, baru tenang hidup.. He3^^~ Mek Tie

Rabu, 21 Julai 2010

AISYAH UMMUL MUKMININ--Keanggunan Sejati

Assalamualaikum...

Aku singgah kat gerai buku d foyer library UUM marin dulu..Tengok punya tengok,aku terpandang buku nie.. Tanpa fikir panjang aku terus beli..Niat kat hati nak beli buku L.B.S..Xpe,yang tue boleh cari kemudian.. Xhabis baca lagi, baru 60m/s yang aku sempat baca..Setakat nie aku mmg jadi gila..Gila dengan cerita2 & sejarah Aisyah Ummul Mukminin..Subhanallah..Memang menitis air mata..Dulu buku nie caler die ijau,sekarang warna pink.. Isi masih same agaknya..cuma cover depan je yang berubah..

Sila la beli kawan2..Sungguh aku kata..Kamu2 xkan menyesal memiliki buku nie..Aku beli dengan harga RM23 n 415 m/s bertulis..Sila beli kat kedai2 buku y berhampiran denan anda...Jangan buat sayang ke duit untuk beli buku2 gini..Xbazir..Aku kata ke diri aku sendiri.. Buku2 mcm nie xkan sesekali buat kita rase muak..Xkan terjadi.. Nakan timbulkan rasa ingin baca berkali2.. Insyaallah..

Banyak nasihat,panduan n mcm2 lagi..

-menarik-

Cakar ayam--> Sila Baca \o/

2 ulasan:

Nas berkata...

siti ke yang nama 'siti' slalu tuleh kat shout out box kak nas tu?(ke org len)

dpt tau blog ni pun sbb tgk kat fb..hee =p

SiTi AzIz berkata...

ha3..ada jugak tinggal mesej..tp tak ingat berape kali..ha3..dah lama dah ct jumpa blog kak nas, sblm jumpa kak nas lagi..hi4..