Siti Aziz BERKATA-KATA

Hidup nie kalau pandai empunya badan corakkan..maka BAHAGIA menanti.. :) tapi kalau tersalah pilih pekerja untuk mencorakkan sehelai kain, maka HILANG kualiti. Orang kata kualiti i2 penting, jadilah macam SIRIM!! KUALITI itu penting, baru tenang hidup.. He3^^~ Mek Tie

Isnin, 28 Jun 2010

Broadband & new laptop

Assalamualaikum...

Wah... Tak de ape pun tuk penulisan kali nie... He3... Cuma nak kongsikan keghairahan penasihat tuk miliki B.B & lptp...Ceee... Skrang die dah mengooglekan jename2 laptop y die nak... kih3.. Duk tunggu P.C Fair kat TTC kat Kuale Terengganu...Kat belakang Maidin Mall tue..Ha3.. Time tue banyak la pilihan laptop yang die dapat tengok..(penasihat da beli b.b lor!!) Bukan Blackberry tp Broadband...Kuang3....

Dell,Compaq,Hp,Toshiba n banyak lagi ler... Tapi aku tengok mcm die nak beli Toshiba jer!!! kih3.. Aku gune TOSHIBA punyer... L510 s432...peeeehhhh!!!!! Cuak jugak nak pilih jename ape yang aku nak n model ape yang aku berkenan... Akhirnyer aku pilih yang nie...(orang lain beli yang beribu2, xpulak diorang kecoh!!!) ha3...
Suka hati la kan3...

...nir ler yang aku gune skrg...

Aku duk suh penasihat beli DELL..Rase best je bila aku tengok color2 gitu.. Ada hijau epal,merah ati, merah pink2 gitu, biru, putih ada, ungu ada...Waaa... Comel.. Tapi penasihat nak beli Toshiba gop tue.. Ape pun tak pe la kan3.. Duit die...kih3...Yang penting kalo senang2 aku tompang sekaki... Kuang3...(perasan penting!!!)...



Notebook pun ok gap kan3...cute jugok..Tapi kecik lor... Sakit mata aku... Mata penasihat yang terang2 tu aku tak tahu la sakit ker idak!! Ha3...


nie sesaja taruk...

Alahai, kalau dapat yang warna merah kang bagus.. Come nyer lar... Hi3...

Cakar ayam--> jangan perasan!!
Cakar ayam lagi--> kompul doit n boli sondie...:p
Lagi2 cakar ayam--> Podeh songgoh ayat die ^...kih3...

Tiada ulasan: